Flytta in hos oss

flytta inÄr du intresserad av att bo i våra fastigheter så börjar du med att göra en intresseanmälan.

Här kommer lite information inför din inflyttning.

Inflyttningsdagen

Vi är glada att se dig som hyresgäst hos oss. Vi genomför en besiktning av lägenheten innan du flyttar in. Vi kontaktar dig för datum och tidspunkt. Kontrollera alltid städningen noggrant vid besiktningen. Det är då du har chansen att reklamera eventuella brister på ett smidigt sätt innan flytt processen är i gång.
Du har rätt till lägenheten kl. 12.00 på inflyttningsdagen. Inträffar inflyttningsdagen på en helg eller helgdag gäller första vardagen i månaden.

Vi hoppas att du ska trivas hos oss!

Innan du flyttar in

Beställ övertagande av hushållsel så att den fungerar när du flyttar in. Tekniska Verken, Linköping 013-208180
Hyran skall inbetalas månadsvis i förskott till vårt bankgiro 858-1456
För TV, Telefoni och Internet kontaktar du Telia på telefonnummer 020 755 766
Krav på hemförsäkring

Viktigt om folkbokföring: 

När du flyttar ska du göra en flyttanmälan till Skatteverket (https://skatteverket.se/flytta ) så att du får rätt folkbokföringsadress. Gör din anmälan i förväg eller senast en vecka efter flytten. Skatteverket sprider din nya adress till samtliga myndigheter och även till många företag.  Vill du ha eftersändning av din post får du beställa det hos Svensk adressändring (www.adressandring.se).

Du som bor i en lägenhet ska vara folkbokförd på lägenheten. Lägenhetsnumret är en del av din adress och består av fyra siffror som visar på vilken våning och var på våningen lägenheten finns. Du kan hitta ditt lägenhetsnummer i ditt kontrakt eller på ditt postfack eller ytterdörr.

Du som är inneboende eller hyr lägenhet i andra hand ska inte ange c/o i din flyttanmälan. Du ska se till att ditt namn finns på dörren eller på postboxen i entrén om det finns en sådan.
 
Hjärtligt välkommen!