Duvankvarteret

DuvankvarteretDuvankvarteret ligger mitt i centrum. Det består av lägenheter, lokaler och ett av Linköpings största äldrecenter.

Det finns en stor, lugn och avgränsad gemensam innergård.

 

 

 


Drottninggatan 11 A och B

Drottninggatan 11 A BTvå trapphus med ettor, tvåor, treor och en fyra. Charmiga lägenheter, varav vissa med balkonger mot innergården.

 

 

 

 


Drottninggatan 13

Drottninggatan 13Populär trappuppgång med små lägenheter, väldigt centralt. Mestadels ettor mellan 35 och 38 kvm, alla med bra planlösningar.

 

 

 

 


Drottninggatan 15

Drottninggatan 15Sekelskiftesfastighet med vacker fasad och fint trapphus. Här har vi ettor, tvåor och tre stycken stora paradvåningar. Högt till tak och flera med fungerande kakelugnar.  

 

 

 

 


Gränden Duvan 1

granden duvan 1Fräscha och välplanerade lägenheter, bestående av tvåor och treor. Balkonger eller uteplats till de flesta lägenheterna. Lugnt läge då ingen trafikerad väg berör huset.
2ROK ca 62 kvm
3ROK ca 75kvm

 

 

 


Gränden Duvan 2

granden duvan 2Gränden Duvan 2 består av lägenheter om 1 rum och kök, vårdlägenheter samt kontorslokaler i bottenplan.

 

 

 

 

 


Gränden Duvan 3

granden duvan 3Här har vi flera typer av lokaler, allt från kontor till träningscenter, fotvård och restaurang. Högst upp finns det fyra stycken lägenheter på ca 40kvm.  

 

 

 

 


Repslagaregatan 33A

repslagaregatan 33aTrevliga och välplanerade lägenheter. Ettor om ca 35 kvm med en modern känsla.

 

 

 

 

 


Repslagaregatan 33B

repslagaregatan 33bFräsch fastighet med tvåor, treor och fyror. Alla lägenheter har balkong. Moderna och välplanerade planlösningar.

 

 

 

 


Snickaregatan 34

snickaregatan 34Snickaregatan 34 består av vårdlägenheter samt lokaler för frisör, pool och sjukgymnast.

 

 

 

 

 


Snickaregatan 36

snickaregatan 36Fräscha och välplanerade lägenheter, bestående av ettor, tvåor, treor och fyror.  En del lägenheter med balkong. Hiss finns.
1 rok ca 46kvm
2 rok ca 60 kvm
3 rok ca 77 kvm
4 rok ca 96 kvm

 

 


Snickargatan garage

Vi har ett stort garage med ca 70 garageplatser, ta kontakt med oss om du är intresserad av att hyra. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.